Het zien van Auras

De aura zien is een kwestie van je ogen een beetje onscherp maken. Als je ooit die holografische beeld-in-een-beeld-dingen hebt kunnen zien, zou je geen moeite moeten hebben om aura’s te zien, aangezien je precies hetzelfde doet met je ogen.
De eerste keer dat ik op een seminar was over dit onderwerp, had ik geen enkel geluk met het zien van de aura’s van de andere mensen in het seminar. Ik zag alleen een wit trillend lijntje.

Laat uw trainingspartner voor een lichtgekleurde muur in een minder verlichte kamer staan. Laat uw partner een vinger voor hun gezicht houden, ongeveer 15 cm van hun kin.

Richt je ogen nu op hun vinger, niet op hun gezicht. Laat ze hun vinger verwijderen maar blijf naar dezelfde plek kijken. Je moet je ogen een beetje ontspannen om dit te doen. Als je nu diezelfde ontspannen blik gebruikt, zou je, als je naar de andere persoon kijkt, iets moeten kunnen zien dat eruitziet als een lijntje dat een paar centimeter van hun lichaam om hen heen loopt.

De volgende laag is nog vager en kan kleuren hebben. De verschillende betekenissen van de kleuren variëren sterk, afhankelijk van met wie je praat. Mijn advies op dit gebied is om je bewustzijn te openen en voor jezelf te zien welke kleuren het meest geassocieerd lijken te zijn met welk type mensen en hun gedrag.

Speel hier een beetje mee. Verandert hun aura als ze gelukkige gedachten hebben? Droevige gedachten? Boze gedachten?

Sommige mensen kunnen aura’s direct zien en anderen moeten eraan werken. Wees niet te teleurgesteld als het even duurt. Terwijl je hiermee werkt, word je je geleidelijk bewust van nog subtielere energielagen die mensen omringen. Het kan ook zijn dat je de chakra’s van iemand anders echt kunt voelen en zelfs kunt onderscheiden wat hun dominante chakra is, wat je meteen vertelt hoe die persoon waarschijnlijk zal reageren op een bepaalde prikkel.

Geef een reactie