Zelfgenezing door Reiki

Het programma van zelfgenezing leren

Om de diepte van de kennis over het zelfgenezingsproces van Reiki te verwerven, moet je tijd besteden aan oefenen. Als je je geest, geest en hart in Reiki hebt, zul je zeker slagen.

De toegewezen tijd voor zelfgenezing

Het Reiki-systeem van zelfgenezing kan het beste worden gedaan door regelmatig minimaal 30 minuten aan jezelf toe te wijzen. Je kunt de scan- of handposities als jouw techniek gebruiken. Je focus moet liggen op die regio’s die genezing het meest nodig hebben. Laat je aan het begin van de sessie zorgvuldig leiden door je intuïtie over waar je handen heen moeten gaan en welke lichaamsdelen je moet aanraken. Je moet alles voelen wat je doet. Laat de energie stromen en voel het vibreren.

Terwijl de sessie aan de gang is, laat je gedachten afdwalen over je dagelijkse bezigheden en waar je leven naartoe gaat. Door na te denken over het leven zal je zoektocht naar zelfgenezing een grote impact hebben. Dit is een soort techniek die de ontwikkeling van een gezonde houding bevordert. Sterker nog, deze tijd van zelfreflectie zal je geest de ruimte geven voor creatieve ideeën en oplossingen voor je problemen.

Zelfgenezing in groepen

Een Reiki-behandeling kan bij jezelf of bij anderen worden gegeven. Daarom kun je een speciale groep (Reiki Cirkel) vormen met andere zelfgenezers die je kent en de sessie allemaal samen doen. Deze oefening is effectief omdat je niet alleen jezelf kunt genezen, maar ook de rest van je groepsgenoten. Een dagelijkse oefening kan wonderen doen. Je geneest elkaar sneller. Volledige genezing zal zeker plaatsvinden. Het geheim ervan is het delen van energie en ondersteuning terwijl de groep doorgaat met hun sessies.

Als je in een groep zit, krijg je de kans om onderling te bespreken waar je mee genezen wilt worden. Een wekelijkse bijeenkomst zal een serieuzere focus en een dieper doel in ieder van jullie genereren. Laat de reiki gidsen je leiden terwijl je samenkomt in de Reiki-genezingspraktijk.

Geef een reactie